Panorama Syarikat

图片1(001).jpg

AOKELIYA Sanitary Ware Co. Ltd terletak di Pinghu Technology Sanitary Ware Centre, China, yang selatan adalah Hang Zhou Gulf, timur adalah Shanghai City. Ia adalah perusahaan teknologi moden. Sejak ditubuhkan, syarikat itu menyatukan teknologi dan seni, dan mengkhususkan diri dalam pengeluaran dan penjualan produk siri "AOKELIYA" seperti bilik mandi, kandang mandi, tab mandi urut, tab mandi klasik, dan sebagainya. Produk ini dijual ke seluruh dunia.


Kualiti produk adalah akar syarikat, kecemerlangan adalah satu-satunya standard kami. Dan prinsip syarikat itu mencari kualiti dan teknologi. Untuk menjamin kualiti, syarikat mengendalikan sistem pengurusan kualiti dan sistem pengurusan yang ketat, dan syarikat mendapat Sijil ISO9001, 14000 dan CE. Syarikat itu sentiasa menggunakan produk yang mempunyai reka bentuk yang popular dan penampilan mewah untuk memenuhi pasaran. Dan sentiasa membekalkan produk yang baik dan perkhidmatan selepas jualan untuk pelanggan luar negara. Syarikat kami mempunyai tanah 15000 meter persegi, dan bengkel kami adalah 18000 meter persegi.


AOKELIYA Sanitary Ware Co. LTD sentiasa menjalankan prinsip berikut: Kualiti yang baik, perkhidmatan yang baik dan inovasi teknologi. Atau perusahaan terus memperluas dan meningkatkan produk dan fitur kami untuk memberikan pelanggan lebih banyak pilihan dan kepuasan.


Kehormatan kami


Falsafah syarikat
Misi AOKELAI: Kembangkan secara berterusan, cari kecemerlangan.
Kepercayaan AOKELAI: Buat manfaat, bayarlah masyarakat.