Cara Pilih Bilik Mandi!

- Aug 11, 2017-

1. Ketebalan dan pembajaan kaca
Produk berkualiti tinggi biasanya digunakan dalam kaca berkualiti tinggi atau kaca yang penuh toughened yang agak tebal, bukan sahaja cantik tetapi juga tahan lama dan kukuh, penggunaan kaca paling selamat, ketebalan dalam 5mm, selamat dan boleh dipercayai, mempunyai pensijilan 3C, hirisan pada sudut rawatan, sangat mengurangkan kaca itu sendiri pecah bahaya keselamatan.

2. Ketebalan dan rawatan permukaan aloi aluminium
Ketebalan aloi aluminium mempunyai kesan tertentu ke seluruh bilik pancuran mandian, yang mempengaruhi ketumpatan keseluruhannya. Kaili bilik mandi tebal aluminium, ketebalan sehingga 1.5mm di atas, dalam rawatan permukaan aluminium pada pengoksidaan ionik, rawatan semburan elektrostatik, anda boleh membuat gabungan lapisan dengan lebih tegas, penampilan cahaya khas yang tahan, anti-penuaan dan tidak berubah-ubah, rintangan kakisan.

3. Jangan covet pilihan yang murah dari tiga produk
Bilik mandi adalah produk pengguna yang tahan lama, dalam pembelian masa mesti melihat dengan jelas, pembelian ditandakan dengan nama loji pengeluaran terperinci, alamat pengeluar dan produk pensijilan komoditi, terutama bilik stim komputer, perlu memberi perhatian lebih, jika tidak akan ada masalah keselamatan tersembunyi yang hebat.

4. Periksa kelonggaran pulley
Gelombang pintu gelangsar bilik mandi juga sangat penting, pulley mesti fleksibel dan ringan, menggunakan skru keluli tahan karat, jika ditarik pulley kelihatan sangat kuat, ini akan menjejaskan kehidupan kegunaan.