Idea Bilik Mandi Baru

- Nov 12, 2018-

Mandi di sudut adalah hebat untuk bilik mandi berukuran kecil. Lantai yang dipanaskan Tidak ada apa-apa yang lebih tidak selesa daripada melepaskan pancuran popular di tingkat yang sejuk. Mandi, kesombongan, tandas, dan banyak barang lain masuk ke bilik mandi, tetapi pola jubin yang dimasukkan ke dalamnya atau bilik mandinya sangat penting apabila cuba menghasilkan bilik mandi yang kelihatan baik. Oleh itu, bilik mandi moden bukan hanya lokasi di mana orang dapat pergi untuk mandi menyegarkan, tetapi tempat ketenteraman dan kelonggaran. Anda boleh mendayakan pancuran mandian wap yang indah yang mengiringi banyak kepala.

Idea reka bentuk bilik mandi membantu untuk menentukan perkara yang hendak dibeli atau tidak. Mereka boleh didapati untuk setiap bilik mandi di setiap rumah. Untuk idea reka bentuk bilik mandi kecil anda benar-benar perlu kreatif dan maju.

Terdapat beberapa cadangan untuk melihat apabila memikirkan pengubahsuaian bilik mandi di rumah anda. Petua jubin bilik mandi untuk jubin lantai bilik mandi dapat membantu anda mengetahui pilihan untuk merenungkan bilik mandi anda. Mereka boleh membantu anda mempunyai bilik mandi yang terbaik.

1200-x-800-3-sided-sliding-glass-aluminum46261193769

Terdapat banyak idea pancuran mandian bilik mandi, tetapi apa sahaja yang anda pilih, jangan lupa penggunaan bilik pancuran mandian yang ringkas. Idea berjalan-jalan di bilik mandi adalah untuk sesiapa sahaja yang berada dalam kedudukan untuk masuk ke dalamnya tanpa perlu membuka pintu. Apabila anda mencari beberapa idea ubin bilik mandi, anda mungkin berhenti di bilik mandi kejiranan dan kedai jubin dan melihat paparan statik mereka untuk cuba mendapatkan inspirasi atau idea untuk menjalankan perniagaan anda.

Dengan sedikit panduan dan penyelidikan mengenai beberapa bahan dan kemasan yang berbeza yang boleh anda gunakan dalam idea bilik mandi anda, mungkin untuk merancang syurga dari tempat yang sangat kecil. Jika anda mencari idea bilik mandi kecil, cara terbaik untuk melakukannya ialah dengan mengambil gaya lain dan menambah semuanya bersama-sama. Idea simpanan bilik mandi yang indah adalah untuk menumpukan yang baru yang mempunyai koleksi laci dan almari yang luas.

Layout Bilik pancuran mandian kecil

Anda boleh memilih untuk pancuran mandi tab, kerana ia dapat dengan mudah dipisahkan dari bahagian bilik mandi dengan tirai dan ia mungkin sesuai di sudut dengan mudah. Pancuran jenis ini dipisahkan dari baki ruang secara visual dan bukan secara struktur. Anda perlu merancang pancuran berhampiran dengan taman atau rumput anda dan pastikan terdapat hanya beberapa tumbuh-tumbuhan dan bunga yang mengelilingi bilik mandi. Reka bentuk yang direka dengan baik, pancuran mandian mungkin tidak memerlukan pintu. Pancuran mandian yang mengagumkan membolehkan fleksibiliti yang baik dengan jenis dan ketinggian dinding dan pelbagai pancuran mandi. Ia juga mungkin untuk memilih pancuran mandian bertingkat kecil.

luxury-glass-cleaner-shower-room-cabin-corner42028597717

Tempat pancuran mandian akan menjadi item terbesar yang perlu anda miliki di dalam en-suite anda dan memilih dengan bijak di sini akan membuat perbezaan yang besar. Sebuah kandang mandi besar menyediakan pilihan untuk menambah aksesori di kandang yang kadang-kadang boleh menggunakan ruang dinding tambahan. Apabila memilih cara memisahkan ruang pancuran dari baki bilik mandi, ia adalah penting untuk menggunakan kandang mandi kaca jernih, bukan kaca kaca, atau tirai.

Bilik mandi sedikit berbeza di seluruh dunia. Ia membuka bilik mandi, boleh membantu membuat bilik basah sederhana kelihatan lebih besar, dan menunjukkan bahawa anda berada di sempadan hiasan rumah moden. Sama ada anda sedang mencari untuk membangunkan bilik mandi baru di loteng sebagai perkhidmatan atau dalam ruang kotak di bawah yang digunakan, ia pasti akan meningkatkan nilai rumah anda dan menawarkan kelebihan praktikal untuk semua keluarga juga. Sama ada anda merancang untuk membawa bilik mandi baru atau mengubah suai yang ada sekarang, sering kali agak sukar untuk memvisualisasikan reka bentuk terakhir sebelum selesai. Anda boleh berhujah bahawa bilik mandi yang serupa dengan ini lebih mudah dibasuh. Bilik mandi sentiasa mempunyai tab mandi untuk bahagian tengah dan ini tidak perlu hilang walaupun anda bekerja dengan sedikit ruang.

Apabila ruang adalah pada premium, terdapat dua cara lembangan anda boleh melakukan bahagian dalam mendapatkan bilik mandi anda merasa lebih besar. Kaedah terbaik untuk memaksimumkan ruang mandi di dalam bilik mandi sedikit adalah dengan menggunakan pancuran mandi berjubin yang boleh disesuaikan dengan ruang yang ada. Dalam sekeping berikut, anda akan menemui 50 kaedah untuk meningkatkan kawasan di bilik mandi anda dan untuk membuat perkara mudah, kami telah membuat navigasi di bawah sekiranya anda sedang mencari sesuatu yang khusus. Ruang kecil juga merupakan peluang yang hebat jika anda ingin mencipta bilik basah yang sederhana dan pelbagai jalan kami di pancuran boleh menjadi cara yang hebat untuk bermula di arah itu.

popular-sector-steam-shower-room-reviews11568590326

Ruang pancuran Idea untuk Ruang Kecil

Sekiranya anda mencari idea pembaharuan bilik mandi utama maka alternatif anda yang terbaik ialah memasang tab mandi yang besar agar ia dapat meresap dengan santai selepas hari yang melelahkan. Idea ubin bilik mandi putih kelihatan bagus dan berjalan baik di bilik mandi kecil.

Jika anda diikat untuk ruang, anda boleh berfikir tentang meletakkan kabinet kecil di lorong dekat bilik mandi untuk memadamkan semua bekalan berlebihan. Disebabkan ruang yang sedikit, anda mungkin menyusahkan untuk membersihkannya dengan kerap. Sekiranya anda mempunyai sedikit ruang, jauh lebih baik untuk mendapatkan tumpuan bilik mandi atau mandi yang cantik, di tempat berakhir dengan bilik mandi yang sempit. Dengan sedikit kreativiti, sedikit ruang boleh disediakan penampilan yang menarik. Jika anda hanya mempunyai ruang yang sedikit, ia adalah pembelian yang berpatutan hanya sedikit perlengkapan kerana kelengkapan besar boleh mengatasi ruang kecil dan menjadikannya kelihatan penuh sesak. Dengan menggunakan warna cat dalaman yang paling sesuai dan menentukan penyelesaian perabot dan penyimpanan yang betul, anda boleh mencipta ruang kecil anda yang menarik.

Sekiranya bilik itu akan digunakan sebagai bilik tidur kanak-kanak, maka anda perlu masuk untuk warna lavender cahaya atau warna hijau muda. Letakkan yang kedua tepat di depan katil, atau di sudut, agar bilik anda kelihatan dua kali ganda saiznya. Tidak perlu dikatakan, anda tidak akan ingin melihat bilik anda sebagai muzium! Bilik lukisan adalah lokasi di mana anda berehat dan bersenang-senang. Mencuba untuk mencari bilik mandi kecil lebih banyak lagi mengapa tidak membuat bilik mandi di bilik mandi boleh mendapat ruang yang paling banyak.

luxury-glass-cleaner-shower-room-cabin-corner02379582917

Walaupun sebagai ruang memberi anda banyak pilihan penempatan, anda mungkin lebih memilih sudut itu. Menukar ruang bawah tanah ke dalam bilik tertentu adalah apa yang dipilih oleh majoriti orang. Sebagai contoh, anda menghias ruang tamu anda. Ruang tamu adalah subjek utama rumah, yang merupakan sebab mengapa penting untuk mengatur perabotnya dengan cara yang terbaik. Tidak sukar dibasuh bilik sekiranya beg tidak berada di atas tanah. Sekiranya anda mengubahsuai bilik keselesaan anda tetapi bimbang dengan ruang kecil, kabinet bilik mandi kecil mungkin menjadi pilihan yang sangat baik dalam menghias semula bilik mandi anda.

Apabila anda memilih untuk mandi terbuka terdapat dua perkara utama untuk dipikirkan semasa membuat keputusan. Parit mandi juga harus dipilih dengan cara yang betul, kerana ia adalah keperluan sederhana untuk hampir semua kawasan pancuran mandian. Berlengan pancuran mandian penuh dengan jubin juga membolehkan anda memanfaatkan ruang mandi yang paling banyak kerana mungkin membuat rak terbina dalam dengan dinding.