Reka bentuk Bilik pancuran mandian

- Aug 14, 2018-

Jika anda sedang mempertimbangkan bilik mandi basah maka sangat penting untuk membincangkan kedua-dua saliran dan kalis air dengan cara memasang pemasang pancuran anda. Bilik basah adalah bilik mandi kalis air sepenuhnya yang menyediakan alternatif yang lebih bergaya dan kontemporari untuk bilik mandi konvensional. Bilik-bilik basah sesuai untuk individu yang mempunyai masalah mobiliti, kerana mereka menghilangkan permintaan untuk dulang mandi atau lampiran yang ketat. Bilik basah yang direka dengan baik kelihatan menakjubkan, dan praktikal untuk seluruh keluarga. Memiliki bilik basah yang dipasang adalah kaedah yang luar biasa untuk mewujudkan sebahagian besar ruang yang anda miliki, ia mudah dicuci dan boleh menjadi pelaburan yang sangat baik untuk menaikkan harga rumah anda. Apabila anda mendapat sedikit bilik mandi, anda perlu melakukan apa sahaja yang anda boleh guna memaksimumkan ruang dan menjadikannya lebih terbuka.

1200-x-800-3-sided-sliding-glass-aluminum46261193769.jpg

Terdapat banyak macam pintu pancuran mandian untuk dipilih. Jika ia datang untuk menentukan pintu pancuran anda, terdapat pelbagai pilihan di luar sana. Mengambil pintu bilik mandi akan membuat peralihan lancar antara bilik mandi anda dan baki tandas. Terdapat lima jenis pintu pancuran utama di pasaran semasa, yang masing-masing mempunyai pelbagai kebaikan. Pintu pancuran dua kali lipat mungkin menjadi penyelesaian ideal untuk kriteria reka bentuk anda. Pintu bilik gelongsor tanpa bingkai pada tangan yang bertentangan akan membekalkan anda yang kelihatan anggun tetapi lampiran yang sama tahan lama ke dalam tanah dan siling, menyediakan sokongan yang sesuai untuk kaca.

Sekiranya anda memiliki kandang mandi di sudut, maka fikirkan tentang jubin hanya bahagian dinding anda yang akan dimuatkan oleh kaca. Selain dari pintu ceruk, mungkin juga membeli kandang mandi dan ruang basah untuk meningkatkan daya tarikan rumah anda. Beberapa kandang mandi pereka kontemporari agak mudah untuk menubuhkan sama ada ia adalah sebuah kandang mandi yang mempunyai dulang mandi yang anda mahu pasangkan atau kandang tab mandi datang bilik basah.

popular-sector-steam-shower-room-reviews11568590326.jpg

Kadang-kadang adalah yang terbaik untuk memperbaiki jubin mandi berbanding dengan menggantikannya. Apabila jubin pancuran menjadi grouted maka setiap jubin sepatutnya disembur dengan sealant grout. Jubin bilik mandi adalah cara yang menyeronokkan untuk mengekspresikan sifat anda dan mempamerkan rasa gaya khas anda.

Sekiranya anda merenung menaik taraf bilik mandi anda, keputusan itu tidak hanya akan menarik nafas baru di bilik mandi anda tetapi juga akan menjadi pelaburan yang berhemat. Sebaliknya, anda juga boleh meningkatkan mandi penuh ke atas beberapa inci untuk benar-benar mendapat kenyataan. Sebuah pancuran kuadran mempunyai kelebihan yang serupa dengan mandi sudut. Dengan mandi menjadi hanya sebuah bilik kecil untuk dirinya sendiri terdapat banyak penyesuaian yang boleh berlaku. Apabila ia mempunyai kaitan dengan memilih mandi atau tab mandi, anda harus terlebih dahulu mempertimbangkan permohonan itu.

custom-fiberglass-computer-controlled-steam54231696023.jpg

Anda tidak perlu mengekalkan bilik mandi yang membosankan dan steril. Bilik mandi perlu menjadi kawasan kebersihan, yang mana jubin pasti boleh ditawarkan. Bilik mandi adalah bilik yang paling popular di rumah domestik untuk menemui jubin. Sesungguhnya anda boleh melakukan bilik mandi yang menarik, tidak menumpukan jumlah wang yang keterlaluan dalam prosedur.

Bilik mandi perlu kelihatan segar dan bersih, jadi pastikan terdapat cahaya yang mencukupi. Tanpa bekalan paip, secara semula jadi, bilik mandi tidak boleh semata-mata. Anda tidak perlu menunggu sehingga anda ingin menjual untuk merombak bilik mandi sama ada. Anda boleh menambah bilik mandi yang berlebihan dengan pembentukan semula atau memperluaskan ruang sekarang.