Bilik Mandi Penjimatan Ruang

- Sep 04, 2018-

Jika anda ingin membuka sejumlah kawasan di bilik mandi anda, fikirkan tentang memasang bilik mandi sudut. Walaupun anda mempunyai banyak ruang simpanan di dalam kawasan mandi anda, anda boleh menghidupkan tirai untuk menguruskan baki bilik mandi dan mengimbangi ketidakhadiran almari dan rak. Meningkatkan ruang penyimpanan merupakan bahagian asas dari sebarang projek pembentukan semula. Jangan lupa, ia adalah yang terbaik untuk berfikir menegak dalam hal ruang penyimpanan, tidak akan terganggu oleh ruang lantai mendatar yang terhad. Pada hakikatnya, jika anda lebih memilih untuk menjamin lebih banyak ruang penyimpanan, anda boleh menambah storan di bawah tangga.

luxury-glass-cleaner-shower-room-cabin-corner02379582917.jpg

Ruang di atas dan di bawah almari juga terbuang dalam keadaan seperti ini. Di rumah biasa, dan agak mudah untuk mencari ruang yang terbuang. Jika anda mendapat bilik yang terhad di bilik mandi anda, maka anda mungkin mahu melihat pintu pancuran gelongsor, yang terdiri daripada panel yang bertindih antara satu sama lain dan boleh dilanjutkan. Jangan membeli perabot yang besar, ingat anda tinggal dalam ruang yang sedikit, yang bermaksud anda ingin mempunyai semua fleksibel. Memandangkan anda mempunyai sedikit ruang, anda harus memilih gaya dan utiliti apabila melakukan penghias rumah anda. Jika anda berfikir tentang hal itu, ruang kecil seperti ruang studio adalah ruang yang cukup untuk menghasilkan kehidupan yang besar.

Bilik mandi kami adalah tempat yang sangat baik untuk berehat, tetapi kami tidak pernah kelihatan mempunyai ruang yang mencukupi. Jika anda mempunyai bilik mandi kontemporari, maka anda dapat memasang kekosongan dalam keluli dan krom yang tersedia oleh majoriti pengeluar. Dengan menggunakan cadangan reka bentuk yang bijak untuk bilik mandi yang lebih kecil, anda boleh dengan mudah menukar bilik mandi kecil anda ke retret yang selesa. Anda dapat melihat tenggelam bilik mandi kecil dalam banyak gaya dan warna. Memiliki bilik mandi yang sedikit adalah masalah kerap di rumah yang lebih kecil. Pembentukan semula bilik mandi kecil boleh mencabar, terutamanya apabila anda cuba mencari tata letak yang sangat baik dan juga estetika hebat. Merancang bilik mandi kecil dengan cara yang tepat dengan semua perlengkapan dan kelengkapan kebersihan yang diperlukan kadang-kadang satu usaha yang menakutkan.

european-style-shower-room-valencia-cabin36498389834.jpg

Sekiranya anda memerlukan mandi, ia adalah ideal untuk memasangnya secara berasingan. Apabila ia berkaitan dengan membuat keputusan mengenai mandi atau tab mandi, anda harus terlebih dahulu mempertimbangkan permohonan itu. Anda tidak boleh menggembirakan dalam pancuran meteor jika anda tidak faham bila mengharapkan meteor! Tidak ada yang lebih baik daripada mandi yang hebat. Mandi mandi wap adalah pendekatan penting untuk mencapai kesemua tiga! Mandi stim rumah mungkin lebih murah daripada yang anda percaya.

Ia adalah mungkin untuk menerima mandi sudut dalam bentuk bulat untuk penampilan yang benar-benar tersendiri. Parit mandi juga harus dipilih dengan cara yang sempurna, kerana ia adalah keperluan yang mudah untuk hampir semua kawasan pancuran mandian. Terdapat 3 pancuran di harta saya. Mandi bijak mempunyai sistem kawalan bersepadu. Mandi tambahan bulu dada lebih mudah dibersihkan. Pancuran mandian air menjimatkan menyediakan kemudahan yang cepat bagi mereka yang sedang dalam perjalanan, walaupun tab rendaman moden menyediakan tempat yang menarik untuk berehat selepas bekerja.