Bilik Mandi Wap

- Sep 07, 2018-

Ingat bagaimana banyak orang yang anda perlukan untuk selesaikan di dalam bilik. Apabila anda membina ruang stim anda, gunakanlah satu lapisan air filem polietilena di sekitar bilik mandi keseluruhan. Kerosakan wap dan air Kerana anda sedang membina ruang stim, salah satu isu utama yang akan anda hadapi ialah memastikan stim tidak melepaskan pengepungannya.

Sauna stim dihidupkan dengan menggunakan penjana 6KW yang telah dibina ke dalam unit. Ia sudah termasuk penjana 6KW yang juga mempunyai fungsi pembersihan. Oleh itu, bagi mereka yang mempunyai sauna dan bilik stim bersama-sama di spa, anda mempunyai dua budaya.

custom-fiberglass-computer-controlled-steam54231696023.jpg

Penjana wap mempunyai banyak manfaat tambahan yang sangat baik. Berdasarkan keutamaan anda, anda boleh menemui beberapa penjana stim yang hampir diam dalam operasi mereka. Beberapa penjana stim boleh sedikit bising. Anda perlu memikirkan untuk mendapatkan penjana stim yang lebih besar untuk kawasan mandi atau pancuran yang lebih besar.

Sekiranya penjana stim tidak tiba dengan jaminan mana-mana pengeluar, anda boleh memilih untuk melihat kepada pembekal sekiranya mereka menawarkan jaminan mereka sendiri. Penjana stim jarang memerlukan sebarang penyelenggaraan, dan penting bagi anda memilih penjana yang boleh membekalkan jangka hayat terpanjang yang mungkin. Sekiranya anda memerlukan penjana stim yang akan menghasilkan stim secepat mungkin, anda patut melihat penjana yang mempunyai masa permulaan yang cepat. Adalah penting untuk memilih penjana stim yang mudah digunakan tetapi juga membekalkan anda dengan semua fungsi yang anda mahu. Penjana stim dicipta dari bahagian-bahagian berkualiti terbaik supaya mereka dapat bertahan untuk masa yang lama. Oleh itu, untuk membantu lagi mengurangkan penggunaan penggunaan tenaga, banyak penjana stim mempunyai arus panas ke atas, yang mengalir ke arah yang bertentangan dengan aliran air.

luxury-glass-cleaner-shower-room-cabin-corner42028597717.jpg

Wap dihasilkan dengan menggunakan penjana 3KW dan ia benar-benar dimuatkan dengan apa sahaja yang anda perlukan untuk mencari pengalaman paling mutlak dari bilik wap anda. Ia dicipta oleh penjana 3KW yang dilengkapi dengan fungsi pembersihan. Tiada stim dibenarkan untuk meninggalkan gerai, yang bermaksud anda tidak perlu risau tentang kerosakan yang boleh menyebabkan baki bilik mandi atau rumah anda. Oleh kerana kapasiti yang lebih besar, ia berada dalam kedudukan untuk mewujudkan stim untuk seluruh kawasan bilik mandi anda. Oleh kerana wap panas lebih menyerang daripada air, pastikan bahawa ubin yang anda ada di dalam bilik mandi anda adalah sesuai.

Mandi stim digunakan di kelab-kelab kesihatan dan gim selama beberapa dekad. Mandi stim boleh dipasang di kawasan mandi bilik mandi anda dan boleh digunakan sebagai pancuran mandi setiap hari anda. Saiz pancuran mandian wap adalah elemen paling penting dalam mewujudkan suasana mandi wap terbesar. Sekiranya anda mencari pancuran mandian stim yang terbaik yang akan sesuai untuk rumah anda, anda akan datang ke lokasi yang betul.

popular-sector-steam-shower-room-reviews11568590326.jpg

Kebanyakan bahagian pancuran yang dibuat di China sangat serupa, jadi mencari pengganti sepatutnya agak mudah. Oleh itu, mandi anda harus sedikit lebih besar untuk menampung kerusi atau bangku yang terintegrasi. Ia mungkin untuk mempunyai pancuran mandian yang panas dan beruap dengan unit biasa anda, tetapi melakukan ini tidak akan menyimpan stim di dalam bilik mandi.