Bilik mandi yang putih

- Sep 25, 2018-

Sedikit cahaya bilik mandi memainkan peranan yang sangat besar pada sama ada bilik mandi akan muncul lebih kecil atau lebih besar daripada ia adalah benar-benar. Dalam Bilik basah perlu waterproofed sesuai, dan setiap aspek harus berfikir panjang lebar sebelum apa-apa kerja bermula. Jika anda sedang mempertimbangkan sebuah bilik basah maka ianya amat penting untuk membincangkan Saliran dan kalis air melalui pemasang pancuran mandian anda. Anda benar-benar akan menghargai bilik pancuran mandian yang direka hanya ciri yang anda suka. Untuk bermula dengan, apabila anda menaik taraf bilik mandi anda ia akan membolehkan anda untuk menangkap mana-mana tempat yang mungkin masalah. Apabila anda sudah memiliki bilik mandi kecil anda akan mahu untuk melakukan semua yang anda boleh untuk memaksimumkan ruang dan membuatkan ia berasa lebih terbuka.

 

Jika bilik mandi anda adalah pendek ruang dan anda memerlukan beberapa cadangan bilik mandi sedikit untuk membuatnya bekerja, maka anda telah datang ke lokasi yang betul. Akibatnya bilik mandi terasa seperti dua bilik individu. Anda hanya tidak perlu tunggu sehingga anda ingin menjual untuk merombak sama ada bilik mandi. Terdapat Bilik-bilik mandi yang berbeza dengan siling-siling yang benar-benar tinggi, tetapi tidak banyak ruang sekeliling.

 custom-fiberglass-computer-controlled-steam54231696023.jpg

Jika anda sedang mempertimbangkan ditching tempat mandi dan pancuran mandian besar memilih, terus membaca untuk semua pancuran bilik idea-idea bahawa anda memerlukan sebuah bilik pancuran mandian adalah cara terbaik untuk menjimatkan ruang dalam sebuah bilik mandi kecil. Mengambil tempat mandi dan bangunan tempat mandi yang besar akan membekalkan anda dengan banyak ruang untuk bergerak, membuat kawasan ini kelihatan lebih besar berbanding sebelum. Tak habis-habis mandi putih mempunyai strategi sama yang tepat.

 

Ruang atau wang tidak menghalang anda daripada rupa bilik mandi yang besar. Jika anda ingin menutup Ruang yang besar, jubin marmar-kesan yang dibuat dari porselin menyediakan satu pilihan kelas ekonomi-mesra yang kelihatan benar-benar realistik. Ruang lantai di bilik mandi adalah giveaway benar apabila anda cuba untuk mencipta ilusi Ruang supaya ia adalah penting bahawa anda cuba untuk terus Pastikan mata dari.

 european-style-shower-room-valencia-cabin36498389834.jpg

Sila lihat berikut untuk beberapa praktikal wetroom Reka bentuk panduan di sini adalah beberapa Reka bentuk untuk menunjukkan apa boleh dijalankan dalam pemilihan bilik untuk menawarkan anda satu idea sahaja. Mulakan dengan, apabila anda menaik taraf bilik mandi anda ia akan membolehkan anda untuk menangkap mana-mana tempat yang mungkin masalah. Anda benar-benar akan menghargai bilik pancuran mandian yang direka hanya satu cara yang anda suka. Apabila anda mendapat sedikit bilik pancuran mandian yang anda mahu lakukan semua yang anda boleh untuk memaksimumkan ruang dan membuatkan ia berasa lebih terbuka.

 

Anda boleh memilih untuk mandi mandi, kerana ia boleh mudah dipisahkan daripada bahagian lain dalam Bilik mandi dengan takbir dan ia mungkin sesuai di sudut dengan mudah. Pancuran mandian Kuadran mempunyai kelebihan yang sama kepada sudut pancuran mandian. Sebaliknya, anda mungkin juga meningkatkan mandi penuh ke atas beberapa inci untuk benar-benar mendapat satu kenyataan. Ianya dapat juga memilih pancuran kecil builder-gred. Jika anda memiliki pancuran mandi clawfoot, anda akan perlu sedikit lebih licik.